Projek terbaru daripada bunga ros kait

Teks: Dalila Yusof
Bismillahirahmanirahim...


Projek yang dibuat sangat ringkas, sebab waktu diberikan hanya 5 hari sahaja. Projek Mas kahwin untuk adik ipar yang selamat berlangsung hari sabtu lepas. Lega apabila satu kerja dah siap, banyak lagi yang kena siapkan ni.


Tarik nafas, senaraikan satu-satu, kemudian buat sahaja. kalau tak memang takkan siaplah kerjanya. Bunga ros kait, patennya boleh tengok dalam entri tutorial kait bunga ros. Bunga rossette daripada duit saya lihat tutorial making rossete , money origami. Daun pula, saya kait sahaja tanpa memahami maksud pasud patern  daripada laman web rusia,kseniyanik.Sakit-sakit tangan mengait bunga dan daun, tapi apabila tengok hasilnya, penat pun hilang. 


Iklan: 

hanya beberapa hari sahaja promosi akan tamat, 

Cabaran SOHO
Bekerja sambil melayan kerenah anak-anak tidak semudah yang dibayangkan. Tambahan pula jika anak-anak adalah masih kecil. Beberapa cabaran kecil perlu ditukarkan kepada disiplin kerja yang lebih teratur, hadkan masa bersama keluarga dan juga rakan dan bina imej yang lebih profesional. Kadangkala tetamu yang tidak diundang datang bertandang, jadi perlu pandai menyesuaikan keadaan ini ketika kritikal berdepan perlu menyelesaikan tugas segera dan penting.
baca lagi dalam ebook 101 idea home based bisnes
Iklan: 

Pendaftaran iklan sudah dibuka,
2 tapak kekal
sohodiredtory dan tapak terbaru di sini
http://senaraihomestaymalaysia.blogspot.com/
Yuran iklan: RM150Berminat untuk tapak pengiklanan di blog jemaah abdr boleh hubungi saya


Jika berminat hubungi saya: 

Email : dalilayusof86@gmail.com

sms / wsapp / : 0193229480

atau fb: https://www.facebook.com/dalilayusofUlasan